Reactie plaatsen

Reacties

Fred van Amen
een jaar geleden

Hoi Gemma, toch even een berichtje. Vandaag ben ik op de 3-maandelijkse controle voor mijn diabetes geweest. Ongelofelijke mooie resultaten !!met daarbij een groot compliment van de arts-praktijkondersteuner en last but not least ben ik vijf kilo van mijn gewicht kwijt. Voeding en bewegen via jouw personal training ..... wat een mooie combinatie. We gaan lekker door !! Bedankt !! Fred

Inge
een jaar geleden

Gemma is enthousiast, heeft oog voor je bij de trainingen, corrigeert je houding waar nodig en snapt dat afvallen geen afzien moet zijn. Geweldig!

Fred
een jaar geleden

Tijdens de controle bij mijn huisarts geschrokken van mijn veel te hoge bloedsuiker en het slechte perspectief als ik met mijn leefpatroon zo door zou gaan. Mijn voeding was de eerste trigger om met hard werken en bewuste keuzes de suikerwaarde te verlagen. En met resultaat !! Toen ik hoorde dat Gemma zich ook had gespecialiseerd als personal trainer was dit voor mij de ideale combinatie om niet alleen te werken aan mijn voeding maar ook te werken aan mijn conditie en spierkracht. Nu al weer even onderweg en nog steeds super enthousiast met goede resultaten. Wie had gedacht dat ik enthousiast zou worden van een bezoek aan de sportschool. Dank je wel Gemma voor de geweldige ondersteuning in de sportschool met schema’s en je aanstekende enthousiasme. Voeding en bewegen …op naar een gezond leven !!!!

Sylvia
2 jaar geleden

Het voorbeeldmenu wat Gemma voor iedereen persoonlijk op maat maakt is voldoende om geen lijn/dieet gevoel te hebben. Je mag voldoende eten op een dag en er is ruimte om ook af en toe van iets lekkers te genieten.

Marie-Hélène Polhuijs-Heerema
3 jaar geleden

Heerlijk genoten van de courgettesoep mét pot witte bonen erdoor gepureerd.
Wat een super tip Gemma! Zacht van smaak en nog gezonder!

Margot Visser
3 jaar geleden

Dit najaar ga ik de leeftijd bereiken van 75 jaar. Al mijn hele leven lang heb ik geworsteld met mijn gewicht en vele soorten diëten al of niet met succes gevolgd.
Nu met Gemma aan de slag en zij is de eerste persoon die het bij mij voor elkaar heeft gekregen mijn mindset
te veranderen, m.a.w. de knop in het hoofd is om!!!

Zij is een vrouw met een missie en weet mensen op een leuke en fijne manier te enthousiasmeren.
Na een uitgebreide intake maakt zij de balans op wat voor jou persoonlijk een goede en verantwoorde wijze is om de overtollige kilo’s te verliezen. Op dit moment ben ik 8 weken bezig met als resultaat een gewichtsvermindering van 8,3 kg. Haar uitstekende kennis van de voedingsleer en haar niet aflatende enthousiasme stimuleert mij enorm om de ingeslagen weg te blijven volgen. Ik ben er nog lang niet, maar ik ben ervan overtuigd dat ik uiteindelijk mijn doel ga bereiken! Dus wil jij ook zo graag “lichtvoetiger” door het leven dan kan ik je Gemma absoluut aanbevelen.

Suze
3 jaar geleden

Ik heb de Kindervoedingsparty als zeer leerzaam en zinvol ervaren. De uitwisseling van tips met andere ouders als wel een stuk herkenning was voor mij als ouder zowel een 'eye opener' als een opluchting!

Mieke
3 jaar geleden

Ik heb het als zeer positief ervaren dat ik gestaag afgevallen ben: van 113 kg naar 84 kg! Gemma was soms streng, wist altijd het positieve te bekrachtigen en heeft oog voor het hele gezin! De e-mails na een consult vond ik erg prettig!

Caroline
3 jaar geleden

Gemma heeft me op het spoor van de gezonde groente en fruitsmoothies gezet: lekker, vezel- en vitaminerijk. Voelt goed en gezond.