• Vindt u het tijd voor een gezondere leefstijl maar weet u niet hoe te beginnen?
  • Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Home » Reacties

Reactie plaatsen

Reacties

Marie-Hélène Polhuijs-Heerema
4 maanden geleden

Heerlijk genoten van de courgettesoep mét pot witte bonen erdoor gepureerd.
Wat een super tip Gemma! Zacht van smaak en nog gezonder!

Margot Visser
5 maanden geleden

Dit najaar ga ik de leeftijd bereiken van 75 jaar. Al mijn hele leven lang heb ik geworsteld met mijn gewicht en vele soorten diëten al of niet met succes gevolgd.
Nu met Gemma aan de slag en zij is de eerste persoon die het bij mij voor elkaar heeft gekregen mijn mindset
te veranderen, m.a.w. de knop in het hoofd is om!!!

Zij is een vrouw met een missie en weet mensen op een leuke en fijne manier te enthousiasmeren.
Na een uitgebreide intake maakt zij de balans op wat voor jou persoonlijk een goede en verantwoorde wijze is om de overtollige kilo’s te verliezen. Op dit moment ben ik 8 weken bezig met als resultaat een gewichtsvermindering van 8,3 kg. Haar uitstekende kennis van de voedingsleer en haar niet aflatende enthousiasme stimuleert mij enorm om de ingeslagen weg te blijven volgen. Ik ben er nog lang niet, maar ik ben ervan overtuigd dat ik uiteindelijk mijn doel ga bereiken! Dus wil jij ook zo graag “lichtvoetiger” door het leven dan kan ik je Gemma absoluut aanbevelen.

Suze
6 maanden geleden

Ik heb de Kindervoedingsparty als zeer leerzaam en zinvol ervaren. De uitwisseling van tips met andere ouders als wel een stuk herkenning was voor mij als ouder zowel een 'eye opener' als een opluchting!

Mieke
7 maanden geleden

Ik heb het als zeer positief ervaren dat ik gestaag afgevallen ben: van 113 kg naar 84 kg! Gemma was soms streng, wist altijd het positieve te bekrachtigen en heeft oog voor het hele gezin! De e-mails na een consult vond ik erg prettig!

Caroline
7 maanden geleden

Gemma heeft me op het spoor van de gezonde groente en fruitsmoothies gezet: lekker, vezel- en vitaminerijk. Voelt goed en gezond.

Jan
7 maanden geleden

Voordat ik bij Gemma kwam, snoepte ik veel te veel. Ik ben sindsdien 21 kg afgevallen en ben zelfs begonnen met trainen voor de marathon